Новата F1 игра има дата на пускане

Съдържание:

Новата F1 игра има дата на пускане
Новата F1 игра има дата на пускане
Anonim

След няколко седмици феновете на F1 ще могат сами да изпитат цялото действие във F1 22, годишната игра на Codemasters. Но тази година ще има друга игра на F1. Просто трябва да изчакаме още малко за това, защото излизането на тази игра е чак по-късно през лятото.

Предварителна поръчка F1 22!

Това е играта F1 Manager 22, разработена от Frontier Developments. Разработчикът преди това направи игри за управление като Planet Coaster и Planet Zoo. Скоро ще разберем дали ще работи и с лиценз F1, защото F1 Manager 2022 може да се играе от 25 август.

Мениджърските игри вече са често срещани в много спортове. Например заглавия като Football Manager и Pro Cycling Manager също се публикуват всяка година. Мениджърска игра е рядкост в света на F1. Frontier Developments придоби правата през 2020 г. и сега това дава плодове за първи път.

На какво можете да играете F1 Manager 2022?

Игрите за управление на спорт понякога могат да се играят само на компютър, но това не е случаят с F1 Manager 2022. Играта ще се появи и на конзоли, включително тези от предишното поколение. Не е обявено издание само за Nintendo Switch.

Популярна тема