Тази оценка е дадена на Макс Верстапен във F1 Manager 2022

Съдържание:

Тази оценка е дадена на Макс Верстапен във F1 Manager 2022
Тази оценка е дадена на Макс Верстапен във F1 Manager 2022
Anonim

Феновете на F1, които се интересуват повече от управлението на отбора, отколкото от състезанията, скоро ще могат да започнат с F1 Manager 2022. Играта е напълно лицензирана, което ви позволява да се възползвате от всички официални отбори и пилоти.

Точно като F1 22, пилотите също са получили своя собствена оценка във F1 Manager 2022, която показва колко добър е един пилот. Най-добрите пилоти в играта са Макс Верстапен и Луис Хамилтън, като и двамата са получили 90 от разработчика Frontier Developments. Третото място е за Шарл Льоклер с рейтинг 88.

Сегашният пилот от Формула 1 с най-нисък рейтинг е Никълъс Латифи. Той взе 73 от студиото. Но канадецът не е пилотът с най-нисък резултат във F1 Manager 2022, защото вие също имате възможност да добавите пилоти от Формула 2, Формула 3 и Формула Е към своя отбор. Най-ниската оценка от 32 беше на Фредерико Малвестити.

Създайте свой собствен отбор във F1 Manager 2022

В допълнение към пилотите, имате много повече възможности да сформирате свой собствен отбор във F1 Manager 2022. Например, можете също да изберете състезателни инженери за пилотите, които на свой ред са получили своя собствена оценка. Например, състезателният инженер на Верстапен Джанпиеро Ламбиасе получи 84 и комбинацията с холандеца е описана като „Голям афинитет“.

За щастие, не е нужно да чакаме дълго, преди да можем да започнем с F1 Manager 2022. Играта за управление ще бъде на рафтовете на (дигиталните) магазини от 25 август за PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One и Xbox Series X/S.

Популярна тема