„Новият Nintendo Direct идва през септември“

Съдържание:

„Новият Nintendo Direct идва през септември“
„Новият Nintendo Direct идва през септември“
Anonim

Nintendo винаги пази тайна, когато е време за нов Direct. Често ден или два предварително издателят ще обяви официално кога феновете могат да се включат отново за актуализация или една или повече игри от Nintendo.

В момента не е обявен нов Nintendo Direct, но изглежда, че може да има ново шоу през септември. Феновете спекулираха кога точно ще се проведе Direct и научиха, че през последните шест години винаги е имало шоукейс през септември. Така че със сигурност има шанс Nintendo също да покаже напредъка на своята гама тази година.

В допълнение, забележителна следа също се появи чрез Google. Феновете, които търсят в Nintendo Direct, ще могат да видят официалния уебсайт на Nintendo чрез търсачката в горната част. В момента има само индикация със „след 3 дни“, което означава, че Direct ще се проведе на 2 септември.

Insider потвърждава Nintendo Direct през септември

Поради всички спекулации за нов Direct, темата дори стана тенденция в Twitter. NateTheHate също забеляза това, някой, който често пускаше информация за игрите на Nintendo по-рано. Лийкърът казва, че подозренията са правилни и че наистина ще има Direct през септември. Така че само малко търпение за феновете на Nintendo.

Последният домакин на Nintendo Direct тази година беше на 10 август. По това време витрината беше изцяло за Splatoon 3, която ще се появи по рафтовете на магазините на 9 септември.

Популярна тема