F1 22 вече може да бъде отбелязан с висока отстъпка

Съдържание:

F1 22 вече може да бъде отбелязан с висока отстъпка
F1 22 вече може да бъде отбелязан с висока отстъпка
Anonim

Точно както при футбола и баскетбола, винаги можете да очаквате нова титла във Формула 1 през последните години. За щастие разработчикът Codemasters успява да пусне силна игра почти всяка година. Например, F1 22 получи добра 8 в нашия преглед.

Ако все още не сте играли играта и ако сте фен на първокласния клас моторни спортове, сега е чудесен момент да вземете F1 22 в дома си. В bol.com в момента можете да се възползвате от висока отстъпка за играта, въпреки че F1 22 беше пусната едва през юли.

Разбиване с Макс Верстапен във F1 22

В новата игра от Codemasters можете да играете като любимия си пилот от Формула 1. Например, възможно е да се качите в RB18 на Max Verstappen и да управлявате колата му до победа, но можете също да създадете свой собствен герой в два различни режима на кариера. Възможно е дори да играете Career Mode с приятел!

В допълнение, F1 22 също има множество онлайн режими и F1 Life е съвсем ново допълнение към франчайза. Позволява на играчите да усетят вкуса на живота на пилот от Формула 1. Можете да обзаведете собствената си вила и да закупите няколко суперавтомобила, като например новото Ferrari или Aston Martin. С тези бързи коли можете също да се състезавате на добре познатите писти, така че можете напълно да оцените скоростта на F1 колите.

Популярна тема