F1 22 Преглед - Тестване на новия режим F1 Life

Съдържание:

F1 22 Преглед - Тестване на новия режим F1 Life
F1 22 Преглед - Тестване на новия режим F1 Life
Anonim

Когато F1 22 беше официално обявена от Codemasters и EA, също стана ясно, че сюжетният режим от F1 2021 вече няма да присъства в новата игра. Това причини мъка на играчите, защото Braking Point е любим режим, който също е перфектна входна точка за нови играчи. Причината, поради която режимът не е във F1 22, е, че според Codemasters са необходими две години, за да се създаде история.

Проследявайте напредъка си във F1 Life

За щастие, разработчикът има лейкопласт за раната, тъй като F1 22 въвежда съвсем ново допълнение към франчайза: F1 Life. Тази нова функция действа като център за играча, където можете ясно да видите напредъка си в играта.

Колкото повече играете F1 22, толкова повече ще отключвате за вашия персонализиран драйвер. Вашият герой, разбира се, няма винаги да се разхожда в състезателен костюм и вие можете да коригирате какво носи в свободното си време. В пробната можете да избирате от различни шапки, очила, пуловери, ризи, панталони и обувки. С времето ще има все повече и повече.

В предварителната версия броят на дрехите, които можехме да отключим, беше все още доста малък, но е ясно, че това ще бъде различно при пускането. След няколко състезания вече бяхме достигнали максималния ранг за нашия пилот, което отне много повече време във F1 2021.

Освен това, това не спира до спестяване на дрехи за вашия шофьор. Всички трофеи, които спечелите по време на кариерата си във F1, могат да бъдат показани в собствения ви дом във F1 Life. Така веднага става ясно дали сте опитен шофьор или сте в началото на кариерата си.

Image
Image

Не само F1 автомобили във F1 22

За нас най-приятният аспект от F1 Life е възможността да отключваме суперколи. В определен момент ще получите жетони за отключване на една от наличните суперавтомобили, така че можете да избирате от супер бързи коли от Ferrari, McLaren, Aston Martin и Mercedes AMG.

Когато добавите суперавтомобил към колекцията си, можете също да го покажете във вашия дигитален дом. Просто е много по-забавно да използвате колата за обиколка на наличните писти във F1 22. Например, можете да карате своя суперавтомобил по улиците на Монако или по пистата Zandvoort.

Когато се качите във вашия суперавтомобил, вие веднага ще получите по-голяма оценка за F1 колите. От първия момент става ясно, че болид от Формула 1 може да достигне по-високи максимални скорости, но преди всичко може да спира много по-бързо и да има по-добро сцепление. Не се изненадвайте, ако прелетите покрай първия завой, защото спирате твърде късно или постоянно трябва да контролирате задната част на колата.

Image
Image

Да направиш кариера във Формула 1

В допълнение към F1 Life, ние също успяхме да тестваме режима на кариера във F1 22. Точно както в предишните игри, можете да избирате от две различни опции: MyDriver и MyTeam. В MyDriver влизате в обувките на пилот и се опитвате да постигнете същото като истинските пилоти, което е да спечелите възможно най-много точки през сезона. Също така имате възможност да започнете във Формула 2 и след това да преминете към висшия клас на моторния спорт.

В MyTeam вие сте не само шофьор, но и шеф на отбора. Това означава, че не само сте заети на пистата, но междувременно избирате върху кои надстройки работи екипът, как комуникира с външния свят и как изглежда цялата кола. Що се отнася до нас, това е много по-забавно, защото трябва да управлявате много неща едновременно и веднага да усетите дали надстройките имат желания ефект върху пистата.

По време на тестването на кариерния режим не видяхме много промени в сравнение с F1 2021. Честно казано, нямаме нищо против, защото този режим вече беше солиден и не се нуждае от много корекции. Ако Codemasters може просто да усъвършенства режима с няколко дребни промени, тогава сме доволни.

Потенциал и капани

Въпреки че режимът на кариерата е позната концепция за Codemasters, F1 Life е до известна степен голямата въпросителна за F1 22. Новият „режим“със сигурност има потенциал, особено по отношение на суперавтомобилите, които можете да отключите.

Единственият въпрос е колко съдържание Codemasters има готово за F1 Life и колко забавно е шофьорът ви да облича различен костюм всеки път. Изглежда също така отлична възможност за микротранзакции, като поставите определени дрехи или коли зад платена стена. Повечето играчи не са много запалени по това. Така че трябва да изчакаме премиерата на 1 юли, за да видим дали F1 Life наистина може да стане успешен.

Популярна тема