Двама служители са уволнени заради пристрастяване към Pokémon Go

Съдържание:

Двама служители са уволнени заради пристрастяване към Pokémon Go
Двама служители са уволнени заради пристрастяване към Pokémon Go
Anonim

Двама американски полицаи сметнаха, че е по-важно да хванат Snorlax, отколкото да преследват крадците, които тъкмо опразваха търговски център, съобщава VICE. И двамата служители на Лос Анджелис вече са уволнени, след като LAPD научи чрез аудиозаписи, че двамата служители са заети да играят своята виртуална игра. Всичко това се случи на 15 април 2017 г., когато Pokémon Go беше почти в своя пик.

Двамата полицаи просто продължиха да играят играта си и друг полицай трябваше да се притече на помощ, докато той всъщност работеше на местопрестъплението. Двамата служители се опитаха да повдигнат въпроса, тъй като разговорите им бяха записани без тяхно разрешение. За съжаление това не се отрази добре на двойката и двамата агенти бяха незабавно уволнени. Също така не е ясно дали в крайна сметка са се сдобили с този Snorlax.

Получава ли Pokémon Go ново съдържание?

Въпреки че Pokémon Go вече не е на върха си, разработчиците все още се опитват да добавят съдържание към мобилната игра. Събитието Mountains of Power за 2022 г. също стартира и ще продължи до 13 януари 2022 г. По време на това събитие ще можете да намирате Pokémon Zubat, Machop, Geodude, Slugma, Nosepass и Barboach по-лесно.

Популярна тема