Тези събития на Pokémon GO ще се проведат през февруари 2022 г

Съдържание:

Тези събития на Pokémon GO ще се проведат през февруари 2022 г
Тези събития на Pokémon GO ще се проведат през февруари 2022 г
Anonim

Niantic разкри своите планове за февруари 2022 г. за Pokémon GO, включително голямо събитие, което ще се проведе през последната седмица на месеца. А именно Pokémon GO Tour: Johto, където Pokéballs ще бъдат централни.

Pokémon GO Tour: Johto е мащабно 12-часово събитие, което започва на 26 февруари от 9:00 сутринта. Събитието е безплатно за всички играчи, но допълнително събитие може да бъде закупено с билет, насочено към Pokémon Gold и Silver. Събитието ще включва и уникална музика от региона Johto. Има и нови лъскави покемони за улавяне и уникални яйца. Специалните задачи за изследване на времето също ще ви отведат до среща с легендарен покемон.

Часовете за нападение ще продължат и през февруари, тъй като всяка сряда специалният час на нападение ще включва конкретен петзвезден Raid Pokémon. Часовете за нападение ще започнат в 18:00 ч. и ще включват покемоните през февруари: Regirock, Registeel, Deoxys (нормална форма) и Deoxys (защитна форма).

В допълнение, всичките четири форми на легендарния Pokémon Deoxys ще се върнат към петзвездните нападения през втората половина на февруари, като всяка форма ще бъде избрана няколко дни наведнъж.

Още събития в Pokémon GO

Други забележителни събития, които се провеждат през февруари, включват тема за лунната Нова година през първата седмица на февруари и специално събитие за Свети Валентин от 10 до 14 февруари. Последното събитие също ще приветства нов покемон от фея в играта.

Популярна тема