7-те най-добри текущи игри в момента

Съдържание:

7-те най-добри текущи игри в момента
7-те най-добри текущи игри в момента
Anonim

Когато говорим за текущи игри, мислите за заглавия, които непрекъснато се актуализират с ново съдържание. Това са игрите, които продължават да се основават на концепцията, с която бяха стартирани, когато бяха пуснати. Звучи като лесна задача, но провали като Anthem и Fallout 76 показват, че е много по-трудно да останеш актуален във времето.

Apex Legends

Започваме със заглавие, което превъзхожда в служба на общността: Apex Legends. Създателите на Titanfall, Respawn Entertainment, направиха много добри неща, когато става въпрос за Apex за малко повече от година и половина. Играта стартира неочаквано и успя да открадне светлината на прожекторите от Fortnite за известно време.

Оттогава разработчиците се вслушват във феновете възможно най-добре, когато става дума за нови допълнения. Следователно платформата като цяло е много приятелска, така че можете бързо да намерите нови приятели. Фактът, че геймплеят все още е фантастичен и новите герои и карти винаги предоставят различно изживяване, е черешката на тортата в това отношение.

Image
Image

Destiny 2

Разбира се, гросмайсторът на текущите игри не може да бъде пропуснат в този списък. Destiny 2 стартира през 2017 г. с много по-добро признание от критиката от оригинала, но скоро получи много критики от хардкор фенове. Редица системи работеха по различен начин от оригинала, което предизвика много недоволство. Bungie призна грешките и направи корекции с течение на времето.

Оттогава Bungie пое по нов път да се вслушва много повече в отзивите на общността, позволявайки на Пазителите да се наслаждават на играта всеки ден. Със специален Battle Pass играчите ще бъдат заети с нови артикули, докато натискането на спусъка на оръжията все още се чувства толкова страхотно, колкото беше в Ден 1. С още три големи нови разширения, планирани през следващите години, светът не е изчезна от съзнанието за дълго време и сега е идеалният момент да влезеш.

Fortnite

Най-популярната игра от последните три години, разбира се, не може да бъде забравена в този списък с най-добрите текущи игри. Там, където Destiny започна жанра, Fortnite постигна най-голям успех с продължаващата си игрова стратегия. Чрез стартирането на Fortnite Battle Royale и бързото представяне на Battle Pass беше създаден онлайн свят, в който млади и стари могат да се срещат ежедневно.

Независимо дали избирате Victory Royale в стоте човека безплатно за всички или просто искате да надграждате в творческия свят; всичко е възможно във Fortnite. Battle Pass също ви кара да играете със седмични предизвикателства, които гарантират, че ще продължите да се връщате. Fortnite е кралят на игралната индустрия в момента с причина.

Image
Image

GTA Online

GTA Online не трябва да се забравя, когато говорим за най-добрите текущи игри. Въпреки че заглавието не се предлага отделно, мултиплейърът на GTA 5 все още се поддържа свещено. Логично, защото GTA Online е причината, поради която днес все още се правят много пари от GTA 5.

Играта все още получава актуализации, почти седем години след старта на мултиплейъра. Те продължават да разширяват Los Santos с нови, разнообразни дейности, които връщат играчите. Много от тях се наслаждават на собствения си характер от години и го разширяват през годините. Разбира се, никой не иска да се откаже от тази прогресия и затова има много, които са доволни от пристигането на GTA 5 за PS5.

Image
Image

Pokemon GO

Не бихте го помислили, но Pokémon GO все още е продължаваща игра, която се стартира ежедневно от много играчи. Играта също е все още популярна в Холандия, въпреки факта, че вече не виждате всеки да върви по улицата в търсене на Charizard. Играта имаше най-добрата си финансова година миналата година, което отчасти се дължи на геймплея, който продължава да се прецаква.

Онези, които не са влезли след шума през 2017 г., сега ще бъдат изумени с добавянето на бойна система, сюжетни линии и ежедневни награди за изпълнение на предизвикателства. По този начин Pokémon GO ви дава ежедневни задачи, които бързо гарантират, че ще влезете. Дори по време на короната са взети мерки, за да се гарантира, че можете да играете играта и от вкъщи.

Ракетна лига

Стартирането на Rocket League през 2015 г. все още е един от най-умните трикове в новата история на игрите. Като временна изключителна игра, играта беше безплатна от ден 1 чрез PlayStation Plus. С един замах голяма част от потребителите на PS4 имаха чисто ново заглавие, което често се стартираше поради страхотния геймплей.

Върху тази солидна основа, разработчикът Psyonix само продължи да надгражда, така че фиксирана група играчи сега играят играта всяка седмица. Надхитрийки Fortnite, беше добавен Battle Pass със седмични предизвикателства, които носят нови подобрения. Това бързо ще ви каже кой все още вярно играе този пристрастяващ коктейл от футболни коли.

The Division 2

Ubisoft също има голяма текуща игра, която се справя добре от старта, а именно The Division 2. Този тактически шутър от Ubisoft смени Ню Йорк за Вашингтон. Постапокалиптичният град трябва да бъде спасен от бездната и това осигурява постоянен поток от мисии и предизвикателства за изпълнение.

Чрез редовни актуализации и разширения, играта постоянно се допълва с нови мисии, които бързо ще ви върнат в DC. Фактът, че играта може да се играе добре с група до четирима души, също помага. Въпреки че нападенията все още имаха някои груби ръбове в началото, те също бяха подобрени много. Като цяло страхотна продължаваща игра, която много харесват.

Популярна тема