Поръчайте предварително чисто нова игра Mario тук вече с отстъпка

Съдържание:

Поръчайте предварително чисто нова игра Mario тук вече с отстъпка
Поръчайте предварително чисто нова игра Mario тук вече с отстъпка
Anonim

Марио не е само водопроводчик, талисманът на Nintendo също участва във всякакви други хобита. Например, Mario Strikers Battle League Football ще бъде пусната на Nintendo Switch по-късно тази седмица – по-точно на 10 юни – в която Марио и колегите му ще започнат да работят със специален вариант на футбола.

Ако нямате търпение за пускането на Mario Strikes Battle League Football и искате да започнете с него от първия ден, имаме добри новини за вас. В MediaMarkt вече можете да поръчате предварително новата игра Nintendo Switch с голяма отстъпка.

Какво е Mario Strikers Battle League Football?

Новата игра Mario е дългоочаквано продължение на две предишни части от поредицата. Super Mario Strikers се появи за GameCube през 2005 г., последван две години по-късно от Mario Strikers Charged. Всички заглавия са направени от Next Level Games.

В игрите можете да работите с добре познатите герои от вселената на Марио, за да играете специален вариант на футбол. Два отбора от по петима футболисти играят един срещу друг и на практика няма правила. По този начин можете да се занимавате до насита и да използвате предмети, които познаваме и от поредицата Mario Kart, като бананови кори.

Има дори опцията да съберете сила, за да направите унищожителен удар, дори да добавите две точки към таблото, ако е гол. Така че, ако сте приключили с реализма на FIFA, Mario Strikers Battle League Football е играта за вас!

Популярна тема