Актуализация - запасите от PS5 все още са налични в MediaMarkt

Съдържание:

Актуализация - запасите от PS5 все още са налични в MediaMarkt
Актуализация - запасите от PS5 все още са налични в MediaMarkt
Anonim

Актуализация - PS5 наличност и в други клонове

Изглежда, че MediaMarkt получава все по-голям запас от копия на PlayStation 5. Например, идват доклади, че конзолата от следващо поколение вече може да бъде намерена и в клоновете на MediaMarkt в Amsterdam-Noord, Rijswijk, Alphen aan den Rijn и Utrecht. Така че, ако все още търсите PS5, сега е идеалният момент да посетите местния MediaMarkt и да се възползвате от шанса си!

Оригинална публикация

Въпреки факта, че PlayStation 5 беше пусната преди повече от година и половина, наличността на новата конзола все още може да се нарече драматична. Докато други конзоли биха били широко достъпни в магазините от дълго време, често все още е въпрос на късмет, ако искате да получите PlayStation 5 у дома.

За щастие, изглежда, че огромна наличност от PS5 най-накрая пристигна в Холандия. В края на миналата седмица първата планина от копия беше в MediaMarkt и все още няма край.

Чрез BudgetGaming се съобщава, че няколко PS5 конзоли все още могат да бъдат намерени в различни клонове на MediaMarkt в Холандия. Например, можете да отидете в MediaMarkt в Айндховен, клонът в Cruquius все още има няколко кутии, а PS5 вече може да се намери и в MediaMarkt на Almere Centrum.

PS5 се предлага само в пакет

Търсите ли гола PlayStation 5, така че без допълнителни аксесоари или игри, ще се приберете само от студен панаир. MediaMarkt изглежда има един и същ пакет за PS5 навсякъде в Холандия. Пакетът включва дисковото издание на самата конзола от следващо поколение, допълнителен контролер DualSense, Qware PS5 Starter Kit, Call of Duty Vanguard и годишен абонамент за PlayStation Plus.

Тази публикация е актуализирана на 3 юни 2022 г.

Популярна тема