MediaMarkt Black Friday стартира лятната версия днес

Съдържание:

MediaMarkt Black Friday стартира лятната версия днес
MediaMarkt Black Friday стартира лятната версия днес
Anonim

Актуализация - Сделките за Черен петък на MediaMarkt започнаха

Офертите за Черен петък на MediaMarkt за лятното издание са тук. Тук сме изброили офертите за вас.

Оригинално съобщение по-долу:

Черен петък разпродажба ще започне в MediaMarkt, наречен Червен петък. Черният петък пада само през ноември всяка година, докато разпродажбата на MediaMarkt също започва ден по-рано. Вече започва в четвъртък вечер от 21:00 ч.

На тази страница MediaMarkt ще обяви кои сделки могат да бъдат намерени в четвъртък вечер. Черният петък на лятото трябва да съдържа големи сделки, ако зависи от MediaMarkt. Телевизори, перални и лаптопи във всеки случай се предлагат с отстъпка. Изглежда също, че фотоапаратите, звуковите системи и смартфоните ще бъдат пуснати в продажба.

Image
Image

Офертите на MediaMarkt Черен петък все още не са ясни

В момента все още не е ясно кои сделки ще предложи MediaMarkt по време на Червения петък. Преди продажбата търговската верига все още има MediaMarkt Mega Deals. Тази седмица можете да намерите и набор от игри. Те ще изтекат на 23 юни, така че ако все още искате да се възползвате от тях, трябва да побързате.

Прочетете тук: Най-добрите съвети за лятна ваканция подред

Освен това, следете тази страница, защото веднага щом офертите станат известни, ще актуализираме тази статия с преглед на офертите. От друга страна, можете също да се абонирате за бюлетина в MediaMarkt, за да сте информирани.

Популярна тема