Нова наличност на PS5 в MediaMarkt

Съдържание:

Нова наличност на PS5 в MediaMarkt
Нова наличност на PS5 в MediaMarkt
Anonim

В няколко форума (Budgetgaming, Tweakers) потребителите съобщават, че запасите от PlayStation 5 са налични отново. Този път е в MediaMarkt на различни места. Споменават се клонове в Гронинген, Емен, Нювегейн и Драхтен.

Това биха били няколко пакета, които се предлагат тук и там. Например беше съобщено, че в Драхтен има голяма купчина, докато в Нювегейн все още има около десет парчета. Въпреки това винаги изглежда, че е пакет.

MediaMarkt в момента продава предимно запаси от PS5 на пакети. Този път изглежда, че е пакет с Horizon Forbidden West, Gran Turismo 7 и някои аксесоари на Qware. Пакетът PS5 се продава за 759 евро.

Запасите на PS5 продължават да се подобряват

Sony вече обяви по-рано тази година, че запасите от PS5 трябва бързо да се подобрят. Засега това изглежда правилно. Конзолата бавно се връща навсякъде. Ето как видяхме много повече акции да се появяват през последните два месеца

Поразително е, че те се продават до голяма степен от самите магазини. MediaMarkt и Game Mania правят основно това, докато bol.com все още доставя конзолата чрез уебсайта си, когато има нови запаси. От друга страна, има и сайтове, които работят чрез лотарийни билети.

Популярна тема