Back 4 Blood вече се предлага на исторически ниска цена

Съдържание:

Back 4 Blood вече се предлага на исторически ниска цена
Back 4 Blood вече се предлага на исторически ниска цена
Anonim

Игрите Left 4 Dead на Valve бяха изключително популярни, но за съжаление издателят има алергия към номер три. Ето защо дойде трета вноска и франчайзът умря преждевременно.

За щастие, Left 4 Dead възкръсна от мъртвите отново под формата на Back 4 Blood. Разработчикът Turtle Rock Studios се завърна с нова поредица, която е много подобна по структура на любимите зомби кооперативни игри. И сега можете да вкарате играта евтино за цялата си група приятели, защото играта се продава в MediaMarkt на исторически ниска цена!

Специална система от карти в Back 4 Blood

В допълнение към косенето и побиването на зомбита в Back 4 Blood с най-добрите ви трима приятели около вас, шутърът от първо лице също предлага някои оригинални функции. Най-забележителната несъмнено е картовата система. За всеки герой, общо осем, можете да направите тесте карти и след всяко ниво можете да изтеглите нова карта от него, което ви дава специални бонуси - и вероятно също неблагоприятни ефекти.

В допълнение, има два различни начина за възпроизвеждане на Back 4 Blood. Можете да играете историята сами или в кооперация, но можете също да се състезавате един срещу друг в PvP. В този режим четирима Cleaners (оцелелите) се изправят срещу четирима играчи, които стават специално зомби, в допълнение към орда немъртви. Така че, ако не можете да се наситите на зомбита, не можете да пропуснете Back 4 Blood!

Популярна тема