Splatoon 3 Edition Switch OLED се забавя от MediaMarkt

Съдържание:

Splatoon 3 Edition Switch OLED се забавя от MediaMarkt
Splatoon 3 Edition Switch OLED се забавя от MediaMarkt
Anonim

Важна причина да поръчате предварително продукт е той да бъде доставен възможно най-скоро, за предпочитане в деня на пускане. Но по една или друга причина това изглежда не върви добре в MediaMarkt. През юни търговецът на дребно не успя да достави Mario Strikers: Battle League Football в деня на пускане на пазара, а сега изданието Splatoon 3 на Switch OLED започна да работи.

Редактор на XGN има предварителна поръчка за тази конзола в MediaMarkt. Конзолата излиза днес и трябва да е на път. Изглежда само, че пакетът все още се подготвя. Това обикновено се случва вечерта преди деня на доставката, така че изглежда, че Switch няма да бъде доставен до събота или може би дори след уикенда най-рано.

Защо MediaMarkt доставя Switch по-късно?

Не е напълно ясно защо MediaMarkt не доставя Switch днес. По време на коронарните блокировки службите за доставка често бяха заети. Това не изглежда да е така сега и нищо подобно не е съобщено от MediaMarkt. Компанията дори не е съобщила нищо за момент на доставка.

Феновете на Splatoon вероятно не трябва да се тревожат за излизането на своя Switch, докато играта не стартира. Защото въпреки че Switch OLED се появява днес, Splatoon 3 ще бъде наличен само след две седмици. Играта ще се появи в магазините на 9 септември, заедно със специален Pro Controller.

Популярна тема