Kojima си партнира с Xbox Game Stud

Съдържание:

Kojima си партнира с Xbox Game Stud
Kojima си партнира с Xbox Game Stud
Anonim

На Xbox & Bethesda Games Showcase беше обявено, че Grandmaster Hideo Kojima се обедини с Xbox, за да разработи чисто нова игра. Не е ясно за коя игра става въпрос, тъй като не бяха обявени почти никакви подробности. Само беше посочено, че има сътрудничество.

Предполага се, че се отнася до новата игра Overdose. Подробности за това изтекоха по-рано тази седмица. Това би било заглавието на новата игра Kojima, в която Маргарет Куали трябва да има роля. Може би я познавате от сериалите на HBO The Leftovers и Death Stranding.

Xbox & Bethesda Showcase взривява феновете с игра

По време на Xbox & Bethesda Games Showcase, много други игри бяха представени в допълнение към A Plague Tale Requiem. Например Hollow Knight Silksong мина, за да стане ясно, че играта ще може да се играе на Xbox Game Pass от ден 1. Обширен геймплей от Redfall също беше разкрит, както и кадри от нова игра, наречена High on Life.

Също така получихме първи поглед зад кулисите, когато става въпрос за новия Forza Motorsport, като същевременно разкрихме чисто ново заглавие на Minecraft. Става въпрос за Minecraft Legends, нова екшън стратегическа игра. Също така беше разкрита съвсем нова игра Flintlock. Феновете на Diablo 4 също получиха чисто нов геймплей от предстоящата игра на Blizzard.

Също така беше обявено, че феновете на японски игри могат да очакват повече заглавия на Xbox. Например, три любими игри Persona идват в Xbox. Obsidian Entertainment също така разкри друга нова игра, наречена Pentiment, която трябва да излезе тази година.

Популярна тема