Рецензиите на Rings of Power са блокирани от Amazon Prime Video

Съдържание:

Рецензиите на Rings of Power са блокирани от Amazon Prime Video
Рецензиите на Rings of Power са блокирани от Amazon Prime Video
Anonim

Потребителски отзиви за съдържание в Amazon Prime Video вече няма да се публикуват до 72 часа след изпращането. През това време рецензиите се оценяват, за да се определи дали са истински или публикувани от бот или интернет трол. Това е начинът, по който Amazon се надява да предотврати бомбардирането на прегледи.

Бомбардирането с ревюта е нарастващ проблем за много филми и сериали. При тази практика хората масово публикуват негативни ревюта за филм или сериал, който често не са гледали, но по една или друга причина предварително го намират за лош. Като бомбардират прегледите, те се надяват да намалят средния резултат и да гарантират, че другите потребители няма да гледат.

Някои фенове на Властелинът на пръстените вече изразиха ужаса си от някои от изборите на Пръстените на властта. Например, хората смятат, че цветнокожите актьори не е трябвало да бъдат избирани като елфи и джуджета. Други фенове смятат, че сериалът отнема твърде много творческа свобода със света на Толкин. Сайтове като Metacritic и Rotten Tomatoes показват, че бомбардирането с прегледи вече е в ход.

Отлагането на прегледите не беше за Властелинът на пръстените

Между другото, говорител на Amazon каза пред Variety, че забавянето на прегледа на Amazon Prime Video не е настроено за The Rings of Power, а три седмици по-рано. След това сериалът A League of Their Own дойде в Amazon Prime Video. Тази поредица е за цветнокожи и ЛГБТИК+ играчи в американската лига по бейзбол за жени през 1940 г. Поредицата има прогресивно послание и Amazon подозира бомбардиране на рецензии от консервативни абонати.

Популярна тема