Dragon's Dogma 2 най-накрая обявена от Capcom

Съдържание:

Dragon's Dogma 2 най-накрая обявена от Capcom
Dragon's Dogma 2 най-накрая обявена от Capcom
Anonim

През последните няколко години имаше много слухове за възможното развитие на Dragon's Dogma 2, но официално потвърждение не е последвало. Сега това се промени. Хидеаки Ицуно, режисьорът на оригиналния Dragon's Dogma, обяви продължението по време на предаването на живо 10 години на Dragon's Dogma в четвъртък вечер.

Много подробности все още не са разкрити за Dragon's Dogma 2. Всъщност Itsuno не е пуснал нищо, откакто играта се прави с RE Engine. Това е същият двигател, който беше използван за Resident Evil Village. Оригиналната Dragon's Dogma използва двигателя на MT Framework.

Възхвала за догмата на дракона

Dragon's Dogma беше пусната през 2012 г. и беше похвалена за своята бойна система, отворен свят, предизвикателство и свобода за превключване между класове. Itsuno работи за Dragon's Dogma върху Devil May Cry и е внесъл много бойни елементи от тези заглавия в RPG.

Въпреки че в играта нямаше мултиплейър, имаше умна пешкова система. В допълнение към създаването на свой собствен герой, играчите трябва да създадат и спътник, пешка. След това групата може да бъде попълнена с пешки, създадени от други играчи. Все още не е ясно дали Dragon's Dogma 2 ще има подобна система.

Една година след издаването на Dragon's Dogma, беше пусната и подобрена версия под формата на Dragon's Dogma Dark Arisen - включително напълно нова област. Capcom се вслуша в обратната връзка от играчите и Dark Arisen беше много добре приет.

Популярна тема