Официално: Новият Nintendo Direct идва тази седмица

Съдържание:

Официално: Новият Nintendo Direct идва тази седмица
Официално: Новият Nintendo Direct идва тази седмица
Anonim

Няма да чакаме дълго за новия Nintendo Direct. Японският издател обяви чрез Twitter, че вече можем да се насладим на чисто нова презентация тази сряда. Шоуто ще започне в 16:00 холандско време и ще продължи приблизително двадесет минути.

Nintendo също не крие какво можем да очакваме от новия Nintendo Direct. Шоуто ще бъде изцяло за Xenoblade Chronicles 3. Най-новата част от JRPG франчайза е планирана да излезе на 29 юли, така че е време да покажем повече от играта.

Фокус Nintendo Direct не е изненада

Това, че Nintendo Direct е изцяло за Xenoblade Chronicles 3, не е изненада. Предишни слухове за презентацията вече споменаха, че има голям шанс JRPG да бъде в светлината на прожекторите или може да има главна роля за Splatoon 3. Тази игра е насрочена за 9 септември.

Въпреки че темата е доста очевидна, някои фенове на Nintendo може да не са доволни от съобщението. Те биха предпочели да видят съобщения, тъй като шоуто се пада в същия месец, в който обикновено се провежда E3 и следователно феновете обикновено разчитат на разкриването на нови заглавия.

Популярна тема