Обявена е още една Nintendo Direct for Switch игри

Съдържание:

Обявена е още една Nintendo Direct for Switch игри
Обявена е още една Nintendo Direct for Switch игри
Anonim

Нямаме дълго да чакаме за новия Nintendo Direct. Издателят обяви, че вече можем да се насладим на следващата презентация на 28 юни. Шоуто ще започне в 15:00 холандско време в канала на Nintendo в YouTube и в специалния уебсайт на Nintendo Direct.

Nintendo също вече разкри какво да очаквате от Direct. Презентацията ще бъде около 25 минути с информация и нови изображения на игри на Nintendo Switch от трети страни. Кои са тези игри, Nintendo ще запази в тайна още един ден.

Кои игри можем да видим?

Тъй като това са игри на трети страни, които ще бъдат пуснати скоро, вече можем да направим малка оценка на заглавията, които ще бъдат показани. Така че изглежда почти сигурно, че Nintendo ще покаже повече от Mario + Rabbids Sparks of Hope заедно с Ubisoft. Всъщност не сме виждали много от играта от E3 през 2021 г., въпреки че е планирано да бъде пусната през 2022 г.

Освен това, изглежда има шанс да видим повече от Bayonetta 3 и дори Hollow Knight Silksong. Оригиналният Hollow Knight беше много популярен на Switch и Bayonetta 3 също е планиран за тази година, но все още няма точна дата на пускане.

Препоръчано: