Днес изведнъж излиза нова игра The Witcher

Съдържание:

Днес изведнъж излиза нова игра The Witcher
Днес изведнъж излиза нова игра The Witcher
Anonim

Още от The Witcher 3: Wild Hunt, Gwent е име, неразривно свързано със света на The Witcher. Докато всъщност трябваше да бъде проста игра на карти, която да занимава играчите от време на време, грандиозното приключение на Гералт внезапно беше доминирано от игра с разменни карти.

Поради популярността на играта с карти, CD Projekt RED вече пусна Gwent: The Witcher Card Game като самостоятелна игра. Това беше заглавие за мултиплейър, но сега е добавено приключение за един играч под формата на Gwent Rogue Mage. Играта излиза днес, 7 юли, за PC, iOS и Android. Това съобщава IGN.

Играта за първи път беше известна като Project Golden Nekker и беше предназначена като разширение за Gwent и продължава да запазва същата игрова механика. Според CD Projekt RED, идеята за Gwent Rogue Mage идва, след като студиото забелязва голямо търсене на PvE опит от Gwent години след пускането на The Witcher 3.

Откриване на историята на първия Вещер

Когато играчите изследват повече от света, те ще могат да добавят повече карти към тестето си и да коригират тактиката си по свой вкус. Дори за опитни фенове на Witcher, които не са много запалени по Gwent, си струва да играят играта. Играчите ще проследят магьосника Алзур и неговата мисия да създаде първия Witcher някога. Приключението се развива векове преди историята на Гералт.

Ако искате да започнете с Gwent Rogue Mage, това също няма да отнеме голяма част от вашата спестовна сметка. В САЩ играта струва само $10 - или $20 за Premium Edition, което включва кожи, козметика и карти за мултиплейър играта - така че това вероятно ще бъде превърнато в $10 в Европа.

Популярна тема