Microsoft идва на Gamescom 2022 с много игри за Xbox

Съдържание:

Microsoft идва на Gamescom 2022 с много игри за Xbox
Microsoft идва на Gamescom 2022 с много игри за Xbox
Anonim

След двугодишно отсъствие поради коронавируса тази година в Кьолн най-накрая ще бъде организиран физически gamescom. Участието досега не е било толкова голямо, колкото организацията вероятно се е надявала, но нов голям издател вече потвърди присъствието.

В прессъобщение Microsoft обявява, че ще присъства на Gamescom 2022. Издателят ще покаже редица от предстоящите Xbox игри на обществеността на панаира и ще предостави актуализации за заглавията. Например, може да очакваме нови изображения от Redfall и Starfield, между другото.

За разлика от Microsoft, Sony и Nintendo няма да присъстват на Gamescom 2022. И двамата издатели са отменили, както и Activision Blizzard и Take-Two Interactive. Ubisoft ще дойде на gamescom.

Онлайн събитие за gamescom 2022

В допълнение към физическата версия на панаира, организацията предлага и дигитална версия на панаира, така че играчите да могат да изпитат нещо на gamescom и от дома. И както в предишните години, ще има и специална витрина, водена от Geoff Keighley под формата на Gamescom Opening Night Live.

Шоуто ще се проведе вечерта на 23 август, още не е известно колко часа. След това Gamescom ще се проведе от 24 до 28 август.

Популярна тема