Разработчикът на Warframe създава нова безплатна игра, наречена Soulframe

Съдържание:

Разработчикът на Warframe създава нова безплатна игра, наречена Soulframe
Разработчикът на Warframe създава нова безплатна игра, наречена Soulframe
Anonim

Soulframe, разбира се, е много подобен на Warframe по име и това не е без причина. И двете игри са много сходни по структура. И двете заглавия на Digital Extremes са безплатни за игра, имат голям онлайн аспект и светът на Soulframe работи почти по същия начин като отворените светове на Warframe.

Там, където Soulframe ще се различава много от популярната научно-фантастична игра, е обстановката и битката. Soulframe се развива във фантастичен свят, където фокусът е върху това да изследвате всичко сами.

И когато срещнете врагове, ще трябва да се справите с тях чрез „бавна меле битка“, казва разработчикът пред The Washington Post. Че докато в Warframe трябва да се справяте със супер бързи престрелки в космоса и на странни планети.

Светът е ядосан в Soulframe

Освен с врагове, ще трябва да се справите и със свят, който се съпротивлява на играча. Според Digital Extremes светът е „малко ядосан от това, което е направил“. Например, земята може внезапно да започне да се движи, докато изследва и внезапно да създаде напълно нови пещерни системи.

Все още не е известно кога Soulframe ще бъде пуснат. Разработчикът каза, че играта все още е в ранните етапи на разработка, но екипът планира играчите да играят играта „в рамките на една година“. Warframe също получи версия за ранен достъп много преди официалното издание.

Популярна тема