PlayStation ще възнагради лоялните играчи с игри и колекционерски предмети

Съдържание:

PlayStation ще възнагради лоялните играчи с игри и колекционерски предмети
PlayStation ще възнагради лоялните играчи с игри и колекционерски предмети
Anonim

Всички играчи с PlayStation конзола скоро ще могат да се запишат за програмата PlayStation Stars. Грейс Чен, вицепрезидент на PlayStation за лоялност, направи съобщението в публикация в блог. Програмата все още не е стартирана веднага, ще бъде по-късно тази година.

С PlayStation Stars играчите получават награди за изпълнение на дейности и кампании. Това, което трябва да направите за това, може да се различава значително едно от друго. Например, с кампанията за месечно регистриране трябва само да играете игра, докато има и предизвикателства да спечелите турнир или да спечелите определен трофей. Има дори кампания да бъдете първите играчи, които получават платинен трофей от голяма игра във вашата часова зона.

Чрез програмата можете да печелите точки за лоялност, които след това можете да похарчите в специален каталог. Това ще включва награди като PSN кредит или избрани продукти на PlayStation Store. Така че можете също да печелите безплатни игри като лоялни играчи. Абонатите на PlayStation Plus също ще получават точки за закупуване на игри и DLC от PlayStation Store.

NFT програма от PlayStation?

В публикацията в блога Чен казва, че с PlayStation Stars можете също да запазвате „дигитални колекционерски предмети“. Тези колекционерски предмети са „толкова разнообразни, колкото нашето портфолио от продукти и франчайзи“, според Sony. Колекционерските предмети ще бъдат цифрови изображения на неща, на които феновете на PlayStation ще се радват, като например фигурки на любими герои.

Според PlayStation ще има и „изключително редки колекционерски предмети“за събиране. Няма информация дали това ще бъдат ексклузивни - например като награда за това, че сте първият във вашата часова зона, достигнал платина за игра - но изглежда, че Sony бавно въвежда някакъв вид NFT система за играчи на PlayStation.

Популярна тема