„Новият iPad Pro идва с голямо подобрение“

Съдържание:

„Новият iPad Pro идва с голямо подобрение“
„Новият iPad Pro идва с голямо подобрение“
Anonim

От представянето си iPad Pro има така наречения Smart Connector. Можете да свържете различни аксесоари чрез тази магнитна връзка, без да е необходим щепсел. Собствената магическа клавиатура на Apple е добър пример, но има и няколко аксесоара на трети страни, които се свързват чрез Smart Connector.

Сега ще намерите Smart Connector на всички iPad, така че iPad Pro вече не е толкова специален. Но това ще се промени тази есен, според Макотакара. Тогава iPad Pro ще получи втори интелигентен конектор.

Каква полза от втори интелигентен конектор

Това не означава непременно, че сега можете да свържете две Magic Keyboards към вашия iPad. Макотакара подозира, че новият интелигентен конектор е предназначен главно за захранване, а не за обмен на допълнителна информация, както прави настоящият интелигентен конектор. След това вторият конектор ще служи като допълнителен източник на захранване за аксесоари, които се свързват през порта Thunderbolt.

Прочетете също: „Доставката на iPhone 14 може да се забави“

Apple се очаква да пусне нови iPad през октомври. Това е и когато iPadOS 16 изглежда ще излезе. Новите версии на iPadOS обикновено идват заедно с iOS през септември, но според съобщенията iPadOS е отложена тази година.

Популярна тема