‘iPhone 14 Pro Max получава гигантски блок камера’

Съдържание:

‘iPhone 14 Pro Max получава гигантски блок камера’
‘iPhone 14 Pro Max получава гигантски блок камера’
Anonim

Потребителят на Twitter lipilipsi твърди, че държи в ръцете си манекен на iPhone 14 Pro Max. Това ни дава добър поглед върху дизайна на новия iPhone. На пръв поглед няма радикална промяна спрямо iPhone 13 Pro Max. И все пак, lipilipsi изглежда показва, че нещо се е променило в нивото.

Но Majin Bu в Twitter има още повече снимки и се оказва, че камерите ще заемат още повече място. От известно време се носят слухове, че камерите на Pro моделите са значително подобрени, например с огромен скок в мегапикселите. Това също изглежда кара блока на камерата на гърба на iPhone да стане още по-голям.

Потребителите на Apple от известно време не са доволни от това колко място заемат камерите. Сега се вижда, че повърхността на блока на камерата е малко по-голяма, което също означава, че старите капаци вече не могат да се използват. В допълнение, камерите също стърчат по-далеч от останалата част на телефона.

Кога ще се появи iPhone 14?

Apple се очаква да представи новите iPhone през септември, след което те също ще бъдат в магазините доста скоро. Изглежда възможно само iPhone 14 да е малко забавен. Това е резултат от напрежението между износителя на чипове Тайван и Китай.

Популярна тема