„Apple поръчва големи запаси от iPhone 14“

Съдържание:

„Apple поръчва големи запаси от iPhone 14“
„Apple поръчва големи запаси от iPhone 14“
Anonim

Има низходяща тенденция на световния пазар на смартфони. Но според Bloomberg, Apple не очаква да бъде притеснена от това. Точно както миналата година, компанията очаква да продаде около 220 милиона iPhone и вече е поръчала 90 милиона копия на iPhone 14.

Това е колкото първата доставка на iPhone 13, но по това време беше голямо увеличение в сравнение със 75-те милиона iPhone 12, които Apple първоначално поръча. Търсенето на iPhone 13 също се оказа над средното. Apple смята, че отново има силна позиция с iPhone 14.

Тази прогноза не е, защото стратегията с iPhone 14 ще бъде абсолютно същата. Съобщава се, че няма да има модел Mini на iPhone 14, а моделите Pro, особено Pro Max, стават доста скъпи. Следователно Apple ще разчита главно на факта, че много от клиентите й са готови да похарчат много за премиум продукт.

Какви функции ще получи iPhone 14?

Разходите за премиум продукт също изглеждат необходими, ако искате да имате всички предимства на iPhone 14. Твърди се, че няколко изтекли функции се получават само от iPhone 14 Pro и Pro Max. Обикновеният модел дори би получил по-стар чипсет, въпреки че все още се представя по-добре от iPhone 13.

Популярна тема