Най-накрая обявена дата на пускане на iPhone 14

Съдържание:

Най-накрая обявена дата на пускане на iPhone 14
Най-накрая обявена дата на пускане на iPhone 14
Anonim

Новинарският уебсайт Bloomberg съобщава, че са разбрали от източници, че моделите iPhone 14 ще бъдат представени на 7 септември. Говорителката на Apple отрича този слух, тъй като официалният анонс за представянето ще дойде чак след три седмици. Много е възможно това да е датата на представянето. Apple обикновено представя iPhone през първата половина на септември.

Прочетете също: „Apple ще пусне повече реклами в iPhone“

Освен това, Bloomberg също информира, че на служителите в магазина на Apple е казано да подготвят магазина за голямо издание на 16 септември. Много е възможно това да е датата на пускане на новия iPhone 14, тъй като Apple обикновено започва да продава новия iPhone седмица след представянето.

Повече информация за iPhone 14

В допълнение към датата на пускане на iPhone 14, наскоро стана известно повече за iPhone 14. Bloomberg вече беше чул миналата седмица, че компанията вече е поръчала 90 милиона копия от своите доставчици.

Освен това, пробното производство на телефона може вече да е започнало и вече е станала известна информация за спецификациите на устройството. Така че вече е известно какви надстройки ще има iPhone 14 в сравнение с предишните iPhone.

Популярна тема