Това са очакваните спецификации на новия iPhone 14

Съдържание:

Това са очакваните спецификации на новия iPhone 14
Това са очакваните спецификации на новия iPhone 14
Anonim

Кои варианти на iPhone 14 ще се появят на пазара?

В допълнение към познатата стандартна версия на iPhone, iPhone 14 ще се предлага във вариантите: Max (заменя Mini), iPhone 14 Pro и Pro Max. Версиите Max и Max Pro на iPhone 14 идват с 6,7-инчов екран.

Що се отнася до външния вид, ще намерите много прилики между новата версия и iPhone 13. Какво вероятно ще се промени с моделите Pro: прорезът (разделът в горната част на екрана, който съдържа сензори и камера).iPhone 14 нарушава традицията и няма да има прорез. Все още не е ясно дали Max Pro iPhone 14 също ще се предлага без този раздел.

Китайски източници съобщават, че iPhone 14, както и вариантът Max ще се предлагат в пет цветови варианта: бял, черен, червен, син и лилав. Версията Pro, както и iPhone Pro Max, пристигат на пазара в гранит, лилаво, сребристо и златно.

Технически характеристики на iPhone 14

По отношение на това, което има под „капака“на iPhone 14, това е така: Pro и Pro Max наистина получават най-новия бионичен чип A16, докато по-евтините модели, стандартната версия и Max, ще все още работят на бионичен чип A15. Поразително: обикновено Apple доставя всички нови модели iPhone с най-новия чип.

Подобрението е батерията - всички нови модели iPhone 14 получават нова батерия. Очаква се всички модели да имат 6GB RAM. Моделите Pro на iPhone 14 ще имат по-бърза LPDDR 5 памет, докато 14 и 14 Max ще трябва да се задоволят с LPDDR 4X RAM.

Екранът на iPhone 14: всички модели 120Hz

Накрая обърнете внимание на екрана на новите модели iPhone 14. При всички версии екранът от 120 херца ще осигури плавни изображения. Междувременно чрез изтичане на информация е известно, че моделите iPhone 14-pro с функция „винаги включена“ще бъдат доставени. Накратко: джаджа или часовник винаги могат да останат видими, докато останалата част от екрана е изключена.

Популярна тема