Това е моментът, в който ще бъде разкрито изданието на iPhone 14

Съдържание:

Това е моментът, в който ще бъде разкрито изданието на iPhone 14
Това е моментът, в който ще бъде разкрито изданието на iPhone 14
Anonim

Събитие на Apple е обявено за сряда, 7 септември. Въпреки че самата Apple не разкрива нищо за това какво ще бъде показано по време на събитието, има някои сигурни предположения. Новият iPhone неизменно се представя през септември, обикновено заедно с най-новия Apple Watch.

Датата на събитието също съвпада с по-ранен слух. Миналата седмица на Bloomberg беше казано, че ще има събитие на Apple на 7 септември, но това остана непотвърдено от Apple по това време. Това, че тази дата вече е потвърдена, може също да предостави информация за действителната дата на пускане на iPhone 14.

Bloomberg също беше чул, че Apple Stores трябва да се подготвят за пускане на пазара на 16 септември. Това е правдоподобна дата на пускане на iPhone 14. Не само, че предполагаемата дата на представяне беше правилна, но също така е твърд залог за Apple да пусне iPhone около седмица след представянето.

Какво знаем за iPhone 14?

Следващата седмица вероятно ще чуем какво е вярно за слуховете около iPhone 14. Говори се, че iPhone 14 Pro и Pro Max са особено интересни: стандартните модели няма да получат повечето от важните подобрения. Следователно яснотата по този въпрос ще дойде на 7 септември, в 19:00 часа холандско време. Можете да проследите събитието чрез този линк.

Популярна тема