Apple Watch Pro идва с голяма промяна

Съдържание:

Apple Watch Pro идва с голяма промяна
Apple Watch Pro идва с голяма промяна
Anonim

Без значение колко често получавате нов Apple Watch, никога досега не сте били задължени да купувате нова каишка. Но новият Apple Watch Pro може лесно да се отклони от това. Тази нова версия на часовника ще бъде много по-голяма, така че старите каишки може да не пасват, твърди UnclePan в Weibo (чрез MacRumors).

Въпреки че Apple Watch става все по-голям и по-голям, каишките на предишните модели винаги са били правени така, че да пасват. Само ако сте преминали от малък модел (в момента 41 mm) към голям модел (45 mm), може да е необходима нова каишка. Разликата в размера с Apple Watch Pro изглежда става много по-голяма.

Apple Watch Pro би се превърнал в по-здрав модел за спортисти, с корпус от 47 или 48 мм. По-специално, лентите на по-малкия Apple Watch не могат да се справят с този размер. Следователно по-старите каишки не биха били подходящи за устройството, тъй като анализаторът Марк Гърман смята, че те работят, но пасват по-зле или изглеждат по-малко красиви.

Кога е изданието на Apple Watch Pro?

На 7 септември Apple ще проведе събитие. Въпреки че iPhone 14 вероятно ще бъде основното разкритие на шоуто, новите часовници на Apple обикновено се представят едновременно с iPhone. Вероятно няма да мине много време, преди Apple Watch също да бъде в магазина.

Популярна тема