„iPhone 14 Pro получава огромен сензор за камера“

Съдържание:

„iPhone 14 Pro получава огромен сензор за камера“
„iPhone 14 Pro получава огромен сензор за камера“
Anonim

Според известния анализатор на Apple Минг-Чи Куо ултрашироката камера на iPhone 14 Pro ще има размер 1,4 микрона, вместо 1,0 микрона на iPhone 13 Pro. Ако приемем, че камерата все още получава 12-мегапикселова резолюция, това би означавало, че сензорът почти удвоява площта си. След това преминава от 12,2 квадратни милиметра на 23,9 квадратни милиметра.

Разбира се, Apple може да избере по-малък брой мегапиксели, но 12 мегапиксела е стандартът за ултрашироката камера от поколения. В допълнение, Apple изглежда по-вероятно да планира да увеличи броя на мегапикселите, както се вижда от основната камера, за която се говори, че има 48 мегапиксела. Имаше и доказателства, че блокът на камерата на iPhone 14 става по-голям от този на iPhone 13.

Кога е пускането на iPhone 14?

Няма да мине много време, преди да разберем какъв вид камера всъщност има в новия iPhone. Apple организира събитие на 7 септември. Почти сигурно е, че новите iPhone ще бъдат представени там.

Откриването на новия Apple Watch най-вероятно също е в програмата там. В новото поколение на смарт часовника вероятно ще видим нов модел, който е по-здрав, за използване в спорта. Изглежда, че този модел също се нуждае от собствени каишки, за разлика от други часовници на Apple.

Популярна тема