Най-добрият сувенир за отбелязване на 15 години от Assassin's Creed

Съдържание:

Най-добрият сувенир за отбелязване на 15 години от Assassin's Creed
Най-добрият сувенир за отбелязване на 15 години от Assassin's Creed
Anonim

чаша

През годините Assassin's Creed имаше доста герои. Това, разбира се, изисква групов портрет. За съжаление, малко от тези главни герои живеят в една и съща епоха, така че позирането заедно за групова снимка не беше опция.

За щастие можете да поставите няколко индивидуални портрета един до друг. Това дори не изглежда лошо. Хвърлете го върху чаша и ще имате и хубава стока за феновете.

Image
Image

Капачка Abstergo

Коя е основната организация в Assassin's Creed? Това ли са асасините, тамплиерите? Разбира се, че не, това е Abstergo. Без Abstergo целият франчайз нямаше да съществува.

Не виждате много стоки от Abstergo и смятаме, че това е абсурдно. Ако можете да се насладите на приключенията в Assassin's Creed, трябва да признаете, че дължите всичко на Abstergo. Малък знак на признателност, например като носите тази шапка, е в ред.

Image
Image

Чаша за бира

Минахме през много епохи в Assassin's Creed. Но има едно общо нещо, което много от тези епохи имат: водата не е била за пиене. Ето защо бирата се пиеше в големи количества.

Под големи количества имаме предвид и големи количества. Видът чаши, които виждате в днешно време главно на партита с алкохол като Октоберфест. Ако искате да имате такава чаша за бира у дома, това е възможно и дори е възможно с логото на Assassin's Creed. Разбира се, можете да пиете фина вода в наши дни, така че дори ако просто имате нужда от много вода, тази чаша може да е решение.

Image
Image

Спортна чанта Eivor

Имате стоки, които са предимно забавни, но има и много неща, които можете да използвате на практика. Вече изброихме някои красиви чанти, например. Assassin's Creed също не е непознат за чантата.

Например, тази чанта за фитнес е украсена с лика на Eivor. Е, разбира се, Eivor нямаше спортна чанта, но ако някога искате да станете толкова силни, колкото този викинг, е полезно да ходите на фитнес от време на време. След това можете да вземете вещите си със себе си в чанта с изображението на вашия велик пример.

Image
Image

Портфейл

Дори и да не ходите на фитнес, несъмнено имате какво да вземете със себе си. Като парите си, ако ги имаш. Дори и да нямате това, все пак трябва да имате нещо, за да носите всички пропуски, които имате в наши дни.

Следователно портфейлът е основен продукт, който трябва да имате у дома. Скучните хора получават такъв, който е само черен или кафяв, но можете също така просто да вземете такъв, посветен на любимия ви франчайз. Разбира се, не знаем дали това е Assassin's Creed, но ако сте на тази дълбочина в тази статия, предполагаме, че поне ви харесва.

Image
Image

манишка

Assassin's Creed е преминала през много периоди от време и това, разбира се, също носи всякакви интересни стари моди. Например това, което носеше войникът по време на Френската революция, изобщо не прилича на съвременната армейска униформа. Ако се интересувате и от облекло през историята, тази гривна може да е за вас.

Честно казано, не знаем кога бихте носили този артикул без никаква ирония. Единственото нещо, което можем да измислим, е като част от косплей. Но в крайна сметка не купувате повечето стоки, за да облечете нещо. Също така изглежда красиво на рафта.

Image
Image

Connor wallscroll

Не го виждате много в по-новите игри на Assassin's Creed, но наметалото и качулката от по-ранните части са емблематична част от франчайза. Трябва да видите само един и вече си мислите „ах, това е едно от онези момчета от Assassin's Creed“. Ако нещо е толкова разпознаваемо, изисква плакат.

Но плакатите са крехки и не винаги се окачват лесно, така че имаме нещо по-добро: свитък за стена. Изработена е от плат и има собствена система за окачване. Ако сте фен на Assassin's Creed III или друга част с Конър, няма да сбъркате с това парче плат.

Image
Image

раница Odyssey

Като Assassin понякога се нуждаете от доста екипировка, но както в повечето други игри, никога не виждаме някой с раница в Assassin's Creed. Това също би било малко лудо в, например, Odyssey, това, което раницата, каквато я познаваме, вероятно не е имала в древна Гърция.

Но да, тогава все още можете да базирате модерна раница на тази игра. Резултатът не изглежда никак лош. Имаме известни съмнения дали триъгълникът е полезна форма за предния джоб, но той помага да се открои дизайнът.

Image
Image

Пъзел

Казваме го често, но има редица продукти, в които всеки франчайз трябва да вярва. Пъзелът е един от тях. За щастие много игри всъщност създават красиви картини, нещо, което със сигурност е вярно за Assassin's Creed.

Има няколко налични пъзела на Assassin's Creed, но ние избрахме да подчертаем това лице на Англия от Valhalla. Красивият пейзаж винаги е хубава тема за пъзел. Фактът, че има и някои герои, е почти повече бонус, отколкото основната атракция.

Image
Image

Assassin's Creed Stratego

Има много случаи на добре позната настолна игра, която получава специално кросоувър издание с добре познат франчайз. Това обикновено включва монопол. Но Monopoly е лоша игра за лоши хора (и трябва да бъде такава!), така че предпочитаме да не рекламираме тази игра тук.

Затова бяхме приятно изненадани да видим, че има издание на Assassin's Creed на друга добре позната настолна игра: Stratego. Спорно е колко по-добър е Stratego, защото все още е доста трудно да се измисли настройка, която наистина да е толкова стратегическа, колкото името на играта изисква от вас. Но в крайна сметка настолните игри са за забавление и Stratego не е толкова разочароващо, колкото Monopoly.

Популярна тема