5 причини, поради които Dawn of Ragnarok всъщност е нова игра на Assassin's Creed

Съдържание:

5 причини, поради които Dawn of Ragnarok всъщност е нова игра на Assassin's Creed
5 причини, поради които Dawn of Ragnarok всъщност е нова игра на Assassin's Creed
Anonim

Самостоятелна история

Въпреки че Dawn of Ragnarok е разширение на Assassin's Creed Valhalla, не очаквайте да играете нова глава в историята на викинг Eivor. Новото DLC има отделна история от основната игра. Така че това е голяма промяна от предишните две разширения, Гневът на друидите и Обсадата на Париж, които надграждат съществуващата история в Assassin's Creed Valhalla.

След това можете също да играете DLC, без да сте играли основната история. Имате нужда от Assassin's Creed Valhalla във вашата колекция - сега можете също да закупите Dawn of Ragnarok в комплект с Assassin's Creed Valhalla - но тогава можете да започнете с разширението почти веднага. Чрез усилване, вашето ниво на мощност може незабавно да бъде повишено до правилното ниво.

Image
Image

Различни герои

Както споменахме, не започвате с Eivor в Dawn of Ragnarok, но също така не получавате друг убиец под бутоните. Разширението ви поставя на мястото на никой друг, а на Один, върховният бог на скандинавския пантеон. Митологичната фигура също се появява в основната игра за известно време, но сега наистина получава свое собствено, грандиозно приключение.

В допълнение към Один, известен още като Хави в играта, ще се запознаете и с напълно нов състав от герои. Например, ще трябва да се изправите срещу Surtr, Огнения гигант, който управлява или Muspelheim, и неговия син, които са превзели света на Svartalfheim - света на джуджетата. Следователно те ще бъдат много по-мили към Один и ще му помогнат по различни начини да отърве своя свят от Muspels и Jotnars.

Image
Image

Огромна нова папка

Няма да е толкова лесно да освободите Сварталфхайм от ледените и огнени врагове. Светът може да се нарече огромен и това не е подценяване. Картата е приблизително със същия размер като Англия в основната история на Assassin's Creed Valhalla. Играчите, които са играли играта, знаят какъв огромен свят ги очаква.

За да го поставим в перспектива с други игри от франчайза, сушата на Assassin's Creed Origins, слънчев Египет, е около 80 квадратни километра, докато тази на Valhalla е малко под 100 квадратни километра. Така че за разширение получавате огромен свят на играта, в който да се забавлявате.

Image
Image

Десетки часове игра

Големият отворен свят е хубав, но, разбира се, трябва да има какво да изживеете. За щастие, това е добре с Dawn of Ragnarok. Точно като сюжета на Assassin's Creed Valhalla, можете лесно да прекарате десетки часове в новото разширение.

Ако искате да изиграете цялата сюжетна линия на новото DLC и да разберете какво още има Svartalfheim за Один, ще загубите между 30 и 40 часа. Това е повече от това, което повечето игри предлагат като съдържание, така че с Dawn of Ragnarok определено си заслужавате парите – и то за „само“разширение!

Image
Image

Нови функции на играта

Нова игра Assassin's Creed вероятно ще въведе някои нови функции на играта и точно това прави Dawn of Ragnarok. По този начин можете да започнете с чисто нов тип оръжие, наречено Atgeir, което прилича на вид цев. Това оръжие има уникална комбинирана система, която дава на Один достъп до различни атаки, които да използва в битка - при условие, че можете да запомните всички комбинации, разбира се.

Най-голямото ново допълнение в Assassin's Creed Valhalla Dawn of Ragnarok просто не е ново оръжие, а нова джаджа. Освен скритото острие не ви е позволено да играете с Hugr-Rip. Направеното от джуджето устройство ви позволява да крадете сили от паднали противници и да ги използвате за собствените си цели.

Това вече звучи страхотно, но по отношение на геймплея предоставя много допълнителни възможности. Например, можете да се трансформирате в гарван, за да се изкачите бързо по-високо и тихо да се приближите до вражески зони. Или можете да се превърнете в Muspel, така че опонентите да не ви видят, че идвате и също така сте имунизирани срещу огън. Ако си падате повече по грубите неща, можете също така да съживите мъртвите, за да ги накарате да се бият за вас. С Hugr-Rip имате набор от инструменти на ваше разположение, защото той добавя напълно нов слой игра към Assassin's Creed Valhalla.

Искате ли да научите повече за разширението Dawn of Ragnarok? Тогава прочетете нашата статия, където обясняваме всичко за предстоящото DLC за Assassin's Creed Valhalla!

Тази статия е в сътрудничество с Ubisoft.

Популярна тема