Това са причини да играете Assassin's Creed Valhalla Dawn of Ragnarök

Съдържание:

Това са причини да играете Assassin's Creed Valhalla Dawn of Ragnarök
Това са причини да играете Assassin's Creed Valhalla Dawn of Ragnarök
Anonim

Достъпна версия на Valhalla

Въпреки че Assassin's Creed Valhalla беше солидна ролева игра с много за изживяване, някои играчи смятаха, че играта е малко прекалено дълга. По този начин скоро ще бъдете заети от 55 до 60 часа, преди да имате кредитите на оригиналната игра на екрана си.

За тях има добри новини, тъй като Ragnarök предлага 35 часа игра, преди да сте видели всичко, според Ubisoft. Това обещава по-фокусирано приключение само с спектакъл и екшън. Да тръгваме!

Image
Image

Скандинавската митология е много популярна

Светът на скандинавската митология заема централно място в Assassin's Creed Valhalla: Dawn of Ragnarök, но популярността на изходния материал се простира отвъд серията на Ubisoft. Има и много други форми на забавление, които дават място на скандинавските богове в светлината на прожекторите.

Например, Netflix има голям успех с удобно озаглавения сериал Ragnarok. Vikings и неговото продължение Vikings: Valhalla също са добър пример, че скандинавската митология в момента е супер популярна. Така че феновете могат да се насладят на новото DLC.

Image
Image

Страхотна история без тамплиери

Харесвате ли Assassin's Creed, но приключихте ли с всички онези тамплиери? Тогава имаме добри новини за вас, защото този път отново няма да играете срещу древния култ към лошите. Този път истински богове стоят на пътя ви.

Вие сте в беда с могъщия Суртур и неговото семейство и тази битка не беше просто водена. С чисто нов враг на хоризонта, време е дългогодишните фенове отново да прегърнат поредицата Assassin's Creed.

Image
Image

Достъпна RPG с чисто нови умения

Предимство на Assassin's Creed Valhalla: Dawn of Ragnarök е, че разширението е лесно достъпно както за нови, така и за съществуващи играчи. Можете да се потопите в новото приключение на Eivor без никакви предишни познания и да изпитате цялата красота, която митичната игра на Ubisoft може да предложи.

Прекарахте ли вече няколко часа в дигиталната версия на Англия, Ragnarök все още си заслужава. DLC предлага редица страхотни нови умения за игра. По този начин можете да поемете силите на боговете и да ги използвате в битка. Превърнете се в гарван или се разходете с магмена кожа. Нищо не е твърде лудо в този норвежки свят!

Популярна тема