Стелт най-накрая опция в Assassin's Creed Valhalla

Съдържание:

Стелт най-накрая опция в Assassin's Creed Valhalla
Стелт най-накрая опция в Assassin's Creed Valhalla
Anonim

Ubisoft стартира нова актуализация за Assassin's Creed Valhalla. Пластирът ще гарантира, че Eivor ще се научи да свири по-добре, че поставянето на капани няма да ви издаде веднага и че е по-малко вероятно животните да ви забележат и да издадат позицията ви.

Ако все още ви е трудно да се промъквате след актуализацията, можете също да превключите играта си към новата трудност. Новата трудност се нарича Saga, което ви позволява да се съсредоточите върху историята, а не върху битката или стелта, които са в играта.

Актуализацията също така добавя поддръжка за контролери Google Stadia и Nintendo Switch. Най-голямата причина за корекцията е само предстоящото издание на Dawn of Ragnarok. Всички файлове, от които се нуждаете за това, се добавят с корекцията. Това може да се види от размера, тъй като актуализацията е 15 GB на компютър, 12,27 GB на Xbox Series X/S, 9,84 GB на Xbox One и на Playstation 4 и 5 актуализацията е само 3,6 GB.

Искате ли да опитате Valhalla сега? Прочетете тук как да направите това безплатно

Идва ли нещо след Зората на Рагнарок?

След излизането на DLC, Valhalla ще продължи да получава някои безплатни актуализации, отчасти защото Valhalla е първата игра от Ubisoft, достигнала 1 милиард продажби. Говори се и за самостоятелно издание с любимия герой на феновете Basim, но все още не се знае много за това.

Популярна тема