Ubisoft работи върху играта Assassin's Creed VR, наречена Nexus

Съдържание:

Ubisoft работи върху играта Assassin's Creed VR, наречена Nexus
Ubisoft работи върху играта Assassin's Creed VR, наречена Nexus
Anonim

Изданието Exputer е чуло от свои източници, че Ubisoft работи по нов проект Assassin's Creed. С това наистина бихме могли да влезем в кожата на убиец, защото това е VR игра, наречена Assassin's Creed Nexus. Съобщава се, че играта ще ви позволи да играете с множество убийци, включително Ezio Auditore da Firenze, Connor и Haytham Kenway и Kassandra.

Геймплеят е подобен на други игри от франчайза, като тихо премахване на противници, катерене нагоре и над много сгради и разбира се известният Leap of Faith - който вероятно ще бъде интензивно изживяване във VR.

Потребителят на Reddit Echiketto също твърди, че вече е играл играта и споделя дори повече подробности за Assassin's Creed Nexus. Например, играта трябва да бъде пусната в рамките на 12 месеца, битките работят със система, базирана на времето и ще има линейни нива. Така че не е добре познатият отворен свят от другите игри на Assassin's Creed.

Още много Assassin's Creed по пътя

В допълнение към Assassin's Creed Nexus, Ubisoft работи и по други проекти от франчайза. Издателят и разработчикът официално обяви, че Assassin's Creed Infinity е в процес на разработка. За разлика от други AC игри, Infinity ще се актуализира постоянно с нови актуализации и съдържание. По този начин могат да се разкажат по-кратки истории и за други убийци. Много подробности за играта все още не са известни, но поне няма да е безплатна игра.

Както се говори, разработката на Assassin's Creed Infinity отнема повече време от очакваното. В резултат на това се казва, че Ubisoft е отменил експанжън за Assassin's Creed Valhalla и планира да го пусне като самостоятелна игра. Това заглавие би било за убиеца Басим, който играе основна роля в историята на Валхала.

Популярна тема