„Assassin’s Creed получава поразителен кросоувър“

Съдържание:

„Assassin’s Creed получава поразителен кросоувър“
„Assassin’s Creed получава поразителен кросоувър“
Anonim

Англия в дните на викингите не е била известна със своите супергерои, но изглежда възможно да имаме кросоувър с този жанр. Копач на данни е открил тоалети, които се отнасят до Железния човек и Танос. Ubisoft все още не е обявила нищо за това.

Облеклото не прилича точно на добре познатите герои на Marvel, но препратките са ясни. Облеклото на Iron Man включва цветове, напомнящи за бронята на Тони Старк и атака, напомняща за лазер от ARC реактор. Междувременно облеклото на Thanos има ръкавица, която много прилича на Infinity Gauntlet.

Въпреки че кросоувърът звучи малко налудничаво, това не е първият път, когато заглавие на Assassin's Creed има малко необичайно сътрудничество. Assassin's Creed Origins, например, получи няколко оръжия от поредицата Final Fantasy в края на жизнения си цикъл. Тази актуализация беше безплатна.

Кога Железният човек и Танос на Marvel ще дойдат във Валхала?

Ubisoft все още не е обявила нищо за възможно сътрудничество с Marvel. Може да чуем през септември дали се прави нещо с тези тоалети. Презентация на Assassin's Creed ще се проведе на 10 септември. Това е и мястото, където се обявява следващият Assassin's Creed, което най-накрая ни дава яснота относно обстановката на тази игра.

Популярна тема