Актуализация - Ubisoft прави играта Assassin's Creed невъзможна за игра дори за собственици

Съдържание:

Актуализация - Ubisoft прави играта Assassin's Creed невъзможна за игра дори за собственици
Актуализация - Ubisoft прави играта Assassin's Creed невъзможна за игра дори за собственици
Anonim

Актуализация - Assassin's Creed все пак няма да може да се играе

До Eurogamer, Ubisoft заяви, че Assassin's Creed Liberation HD ще може да се играе след 1 септември. Не е намерението да се твърди друго в Steam. Онлайн функциите и DLC вече няма да могат да се използват, когато сървърите преминат офлайн, но можете да продължите да изтегляте и играете на един играч, ако сте го купили. Ubisoft ще гарантира, че всички магазини, където се продава играта, показват тази правилна информация.

Оригинална публикация

Често се случва една игра вече да не може да се играе, когато само няколко играчи все още играят заглавието. Например, в миналото сървърите на MMO бяха затворени и шутърите за много играчи бяха преместени офлайн. Но това винаги се отнася до игри, които могат да се играят онлайн само в мултиплейър или които са съсредоточени върху това.

Ubisoft сега прави крачка напред с Assassin's Creed Liberation HD. Играта беше пусната първо ексклузивно за PlayStation Vita и по-късно получи HD римейк за Xbox 360, PlayStation 3 и PC. Играта скоро вече няма да може да се играе на последната платформа, според Steam страницата на играта.

Играта вече е прекратена, но от 1 септември 2022 г. собствениците на Assassin's Creed Liberation HD вече няма да могат да играят заглавието. Ubisoft казва на VG247, че изборът не е бил лесен.

Още игри на Ubisoft, взети офлайн

Докато Assassin's Creed Liberation HD ще стане напълно невъзможна за игра, много други сървъри на игри на Ubisoft скоро също ще бъдат затворени. Това се отнася само за мултиплейър режимите на игрите и други онлайн функции. Забележително е, че вече не е възможно да изтеглите DLC на съответните игри.

Тази публикация е актуализирана на 12 юли 2022 г.

Популярна тема