Следващата игра Assassin's Creed, отложена от Ubisoft

Съдържание:

Следващата игра Assassin's Creed, отложена от Ubisoft
Следващата игра Assassin's Creed, отложена от Ubisoft
Anonim

Миналата седмица Ubisoft представи тримесечната си перспектива за печалба. Издателят направи и редица забележителни съобщения. Едната е, че Avatar Frontiers of Pandora е отложена за 2023 или 2024 г., но също и че е отложена „по-малка, необявена първокласна игра“.

Тъй като заглавието все още не е обявено, все още е въпрос на познания коя е играта. Но според Джейсън Шрайер от Bloomberg, това е Assassin's Creed Rift, предстоящата игра в най-големия франчайз на Ubisoft. За щастие, отлагането не е много дълго, заглавието беше пуснато за първи път през февруари, но сега се премества за пролетта на 2023 г. Студиото вероятно се нуждае от малко повече време, за да постави точката на i и да пресече t.

Много въпросителни около Assassin's Creed

Въпреки че новата игра Assassin's Creed все още не е официално обявена, вече изглежда има консенсус какво да очакваме от нея. Повечето изтекли твърдят, че това е спин-оф на Assassin's Creed Valhalla. В новата игра играчите ще поемат контрола над убиеца Басим, който играе важна роля във Валхала.

Дали този слух е верен, ще получим повече яснота през септември. Тогава Ubisoft ще разкрие бъдещето на франчайза по време на презентация. Може също така да видим повече от Assassin's Creed Infinity, сервизна игра на живо, върху която Ubisoft работи.

Популярна тема