Идва ли тази голяма игра в Xbox Game Pass?

Съдържание:

Идва ли тази голяма игра в Xbox Game Pass?
Идва ли тази голяма игра в Xbox Game Pass?
Anonim

Изглежда, че Far Cry 6 може скоро да се появи в Game Pass. Това не беше обявено от Microsoft или Ubisoft, но корицата на играта може да се види в реклама на услугата. Три други игри в същата реклама вече са в Game Pass.

Това също е причина, поради която не всички са убедени, че Far Cry 6 е на път към Game Pass. Това ще бъде единствената игра в рекламата, която все още не е в услугата или поне е обявена за нея. Освен това Far Cry 5 е скорошно допълнение, така че някои подозират, че това е трябвало да бъде тази игра, представена в рекламата.

Image
Image

Идва ли Far Cry 6 в Game Pass?

Не е немислимо Far Cry 6 в крайна сметка да дойде в Game Pass. Въпросът е само дали това ще се случи скоро. Както споменахме, Far Cry 5 току-що беше добавена, така че известно време между двете игри не би било лошо. Междувременно има много други заглавия на Ubisoft, на които да се насладите, като Watch Dogs 2 и Assassin's Creed Origins.

Ще трябва да изчакаме още няколко седмици за следващата партида разкрития на Game Pass. Игрите за втората половина на юли току-що бяха обявени и игрите за август могат да се очакват едва когато този месец започне. Този месец добавихме As Dusk Falls, Inside и три Yakuza игри.

Популярна тема