Far Cry 6 е безплатна този уикенд

Съдържание:

Far Cry 6 е безплатна този уикенд
Far Cry 6 е безплатна този уикенд
Anonim

Дори ще бъде дълъг уикенд, защото можете да изтеглите играта от четвъртък и да продължите да играете до понеделник. Недостатъкът е, че това не е версия на играта, която можете да запазите: по същество имате Far Cry 6 на пробна версия през уикенда. Ако харесвате играта, можете да я вкарате с около шестдесет процента отстъпка. Прогресът ви в безплатната игра след това ще бъде прехвърлен към закупената игра.

Няма значение какво обичате да играете. Тази промоция идва изцяло от Ubisoft и можете да участвате на всяка платформа, където е достъпна Far Cry 6. Това означава, че можете да играете на компютър и текущо и предишно поколение PlayStation и Xbox конзоли.

Можете ли да играете и Far Cry 6 DLC?

Между другото, трейлърът, който Ubisoft публикува в Twitter, предполага, че можете също да се насладите на DLC за играта през този безплатен уикенд. Такъв беше и случаят, когато Ubisoft организира подобна промоция през март. Има DLC около Stranger Things, Rambo и Danny Trejo.

Последната хубава подробност за този безплатен уикенд е, че тече раздаване. Ако направите няколко хубави снимки в режима за снимки на играта, можете да спечелите GPU от AMD. Има и други награди, които можете да спечелите.

Популярна тема