Още лоши новини за Beyond Good and Evil 2

Съдържание:

Още лоши новини за Beyond Good and Evil 2
Още лоши новини за Beyond Good and Evil 2
Anonim

Феновете чакаха дълго време за търсеното продължение на „Отвъд доброто и злото“. Първата част излезе през 2003 г., така че изминаха почти 20 години, откакто за последен път можехме да се разходим в света на Отвъд доброто и злото. Вече видяхме някои тийзъри и геймплей, но според новите съобщения от тестери на играта играта все още е далеч от завършена. Например тестерите на играта казаха на Exputer, че понякога вече не знаят какво правят и че играта няма история.

Фактът, че играта все още няма история, може да е прав. Главният сценарист на историята беше обявен не много отдавна. Новият водещ сценарист е не кой да е, а Сара Арелано, която преди това е работила по World of Warcraft.

Твърди се също, че Exputer е получил някои изображения от Beyond Good and Evil 2, които не са били разрешени за споделяне. Тези изображения биха потвърдили, че тестерите са били истински и че играта все още изглежда доста разклатена. Играта все още не изглежда завършена.

Противоречи на предишните твърдения отвъд доброто и злото 2

По-рано чухме, че Beyond Good and Evil 2 ще върви „супер добре". Това каза Мишел Ансел, създателят на франчайза и ръководителят на проекта, докато не напусна компанията през 2020 г. Оттогава не сме чували много за развитието на играта или какво се случва с отбора. Всичко, което знаем, е, че проектът все още ще бъде „пълен с живот“. Дали да си пълен с живот означава да напредваш, ще трябва да стане ясно в следващия Ubisoft Forward.

Все още разполагаме с изображенията на геймплея, които Ubisoft вече бяха поставили в YouTube през 2018 г. Тези изображения вече изглеждат добре, особено космическите кораби и битките са фокусирани тук. Това ще бъде така, защото все още има малко конкретика в областта на историята.

Популярна тема