Актуализация - Ubisoft не работи по новата игра на Marvel

Съдържание:

Актуализация - Ubisoft не работи по новата игра на Marvel
Актуализация - Ubisoft не работи по новата игра на Marvel
Anonim

Актуализация - Ubisoft отрича да прави Blade игра

Слухът все още не е разпространен по света или Ubisoft вече му помага. Чрез Twitter Ubisoft казва, че не работи върху игра около Blade. Компанията обаче казва, че очаква с голямо нетърпение филма. Не е ясно за какво е предназначено улавянето на движение, което се вижда на снимките.

Оригинална публикация

Двама актьори, Алекс Мартин и Едуин Гафни, споделиха редица снимки чрез Instagram, на които работят върху записи за улавяне на движение. Тези публикации (забелязани от JorRaptor и събрани от Rebs Gaming) показват някои забележителни неща, които биха могли да показват игра на Blade. Фактът, че и двамата актьори имат подобно на катана каскадьорско оръжие в ръцете си, също е тънък.

Костюмите за улавяне на движение, които актьорите носят, разкриват участието на Ubisoft, но използваната дъска с клапер разкрива много повече. В него се посочва, че продукцията се казва „Marvel“и се записва под ръководството на Б. Тарик. Това изглежда е Басам Тарик, който също режисира филма на MCU за Блейд.

Но това също веднага повдига въпроси: не е обичайно директор на MCU да режисира и съвпадаща игра. Възможно е Marvel просто да използва студио на Ubisoft за улавяне на движение за филма. След това е странно, че хаштаговете в публикацията в Instagram изрично споменават видео игри.

Кога ще излезе филмът Blade на Marvel?

През 90-те години Блейд вече има собствена филмова трилогия, в която главният герой се играе от Уесли Снайпс. Не е нужно да чакаме дълго за въведение в MCU, защото филмът е планиран за 2023 г. Сега Махершала Али играе ролята на Блейд.

Тази публикация е актуализирана на 22-08-2022.

Популярна тема