Ubisoft ще пусне E3 поток „Ubisoft Forward“на 12 юли

Съдържание:

Ubisoft ще пусне E3 поток „Ubisoft Forward“на 12 юли
Ubisoft ще пусне E3 поток „Ubisoft Forward“на 12 юли
Anonim

Ubisoft обявява пресконференцията в кратко съобщение на уебсайта си. Публикацията не казва много за конференцията, освен че е първата на Ubisoft и ще бъде в стил E3. Ubisoft също така съобщава, че конференцията ще се проведе на 12 юли в 21:00 холандско време. Витрината трябва да бъде пълна с „много ексклузивни игри, вълнуващи разкрития и много повече“.

Какво можем да очакваме от Ubisoft Forward

Ubisoft не каза нищо за игрите, които да очакваме по време на представянето. Въпреки това можем да направим предпазлива прогноза за това. През последните години разработчикът неизменно прави съобщения за своя франчайз Just Dance. В допълнение, в процес на разработка е Assassin's Creed Valhalla, чиито изображения със сигурност можем да очакваме. Вече знаем някои подробности за предстоящата игра, но очаквайте много повече.

Освен Just Dance и Valhalla, вероятно можем да очакваме изображения от предстоящата игра Skull and Bones. Тази игра се разработва от известно време и е планирана за пускане през 2021 г. Не на последно място, вероятно ще можем да видим нова порция кадри от Beyond Good and Evil 2 по време на Ubisoft Forward и се очаква да получим някои страхотни разкрития за PS5 и се възхищавайте на игри за Xbox Series X.

Популярна тема