Ubisoft демонстрира разширен геймплей на Watch Dogs Legion

Съдържание:

Ubisoft демонстрира разширен геймплей на Watch Dogs Legion
Ubisoft демонстрира разширен геймплей на Watch Dogs Legion
Anonim

По време на събитието Ubisoft Forward, Ubisoft показа повече подробности за геймплея на Watch Dogs Legion. Играта беше обяснена подробно в седемминутно дълбоко гмуркане.

Видеото започва с обяснение на историята. Виждаме мирен Лондон, мястото, където ще се проведе Legion. Видеото започва с напълно непокътнат процъфтяващ Лондон и хора, които се пекат на слънце. Но това не трае дълго, след няколко секунди същият Лондон е под обстрел от неизвестен терорист, след което е извикана частна охранителна агенция, наречена Albion, ръководена от някой си Найджъл Кас.

Агенцията не предприема половинчати мерки и за нула време Лондон се превръща в полицейска държава. Освен Найджъл, още някой се интересува от Лондон: Мери Кели. Тя ръководи мощен престъпен синдикат и иска да разшири империята си в английската столица. От вас зависи да организирате ъндърграунд, който да противодейства на двете фракции и да си върне Лондон.

Играйте с когото искате

За да изградите това подземие, можете произволно да наемете някой от Лондон. Известната стара дама, но също и пънкари, банков чиновник или Боби от дворцовия пазач. Всеки човек има своя собствена специалност, така че е важно да наемете правилния човек за правилната работа.

Във видеото виждаме как се набира строителен работник. Той е удобен с оборудването, така че може да хакне почти всички превозни средства, но също така има голям ключ, с който може да нанесе някои сериозни удари. Той също така е удобен с дронове, така че може лесно да преминава през стени или да достига по-високи места. Миг по-късно същата мисия се извършва с експерт по дронове: удобно, защото в тази специфична мисия дроновете се появяват като врагове. Този експерт може да деактивира дроновете дистанционно или дори да ги накара да работят за вас. Полезен! Всеки има свой собствен подход, така че можете да изберете човека, който отговаря на вашия стил на игра.

Watch Dogs Legion излиза на 29 октомври тази година и е потвърдено за PC, Stadia, Xbox One, Xbox Series X и PS4. Колкото и да е странно, PlayStation 5 не се споменава в трейлъра, но играта вероятно ще може да се играе и на него.

Популярна тема