Ubisoft ще стартира свое собствено шоу за E3 2021

Съдържание:

Ubisoft ще стартира свое собствено шоу за E3 2021
Ubisoft ще стартира свое собствено шоу за E3 2021
Anonim

За много геймъри това е събитието, което очакват с нетърпение всяка година: Electronics Entertainment Expo, по-известно като E3. Заради коронавируса не може да продължи отново през 2021 г., тъй като броят на инфекциите все още е твърде висок. Организацията реши да създаде дигитално събитие, така че играчите да могат да се наслаждават на нови игри и свързани съобщения.

Само че не всички издатели участват в събитието. Толкова късно, точно както миналата година - ако E3 можеше да продължи - Sony ще отсъства и EA също няма да се появи. Ubisoft все още не е обявила дали ще участва в дигиталното събитие, но това вече се промени. Френският издател обяви, че ще организира собствено шоу в първия ден на E3 2021.

Кои игри на Ubisoft можем да очакваме?

Ubisoft има много различни студиа по целия свят, които активно работят върху различни игри. Следователно издателят може да покаже много нови неща, но очакваме главно нови изображения на игри, които вече са обявени. Far Cry 6 изглежда като безсмислена игра, надяваме се най-накрая да чуем повече за Rainbow Six Quarantine и може би ще видим повече от Prince of Persia: The Sands of Time Remake.

В допълнение, разбира се, все още има много място за нови съобщения. Assassin's Creed Valhalla получава още две разширения - първото от които ще бъде пуснато следващия месец - но Ubisoft може просто да обяви заглавието или настройката на следващия Assassin's Creed. Достатъчно блестящи перспективи, за да се включите в шоуто на Ubisoft на E3 2021.

Популярна тема