Шоуто на Ubisoft Forward на E3 2021 представя нова игра Rainbow Six

Съдържание:

Шоуто на Ubisoft Forward на E3 2021 представя нова игра Rainbow Six
Шоуто на Ubisoft Forward на E3 2021 представя нова игра Rainbow Six
Anonim

Миналата година трябваше да се справим без E3, но тази година много издатели ще разопаковат отново по време на панаира - който трябва да се проведе изцяло дигитално поради короната. Ubisoft също присъства със собствено Ubisoft Forward шоу, подробности за което компанията вече обяви.

Преди да започне същинското шоу, ще има предварително шоу за един час преди това, като различни отбори предоставят актуализации за своите игри. Помислете за заглавия за услуги на живо като For Honor, Watch Dogs Legion и Trackmania.

Наистина големите съобщения няма да бъдат направени до самия Ubisoft Forward. Например, най-накрая ще бъдат показани изображения и детайли от най-новата игра във франчайза Rainbow Six, известна преди като Rainbow Six Quarantine. Освен това ще бъдат разкрити повече подробности за Far Cry 6 и екипите на Assassin's Creed Valhalla и Rainbow Six Siege ще предоставят актуализации за предстоящото съдържание.

Не само игри в Ubisoft Forward

Ubisoft Forward следователно ще разкрие някои интересни подробности на E3 2021, но френският издател не спира само до игрите. Ubisoft Film & Television работи по няколко проекта, два от които ще бъдат показани по време на шоуто: серията на Apple TV+ Mythic Quest и предстоящия филм Werewolves Within.

Ако не искате да пропуснете нищо от Ubisoft Forward на E3 2021, трябва да превключите на 12 юни в 21:00 холандско време. Конференцията може да бъде проследена чрез уебсайта на Ubisoft Forward, Twitch и YouTube.

Популярна тема