Rainbow Six Quarantine официално получава ново име

Съдържание:

Rainbow Six Quarantine официално получава ново име
Rainbow Six Quarantine официално получава ново име
Anonim

В краткото видео, което Ubisoft сподели, можем да видим и чуем, че играта ще бъде официално преименувана. Казват ни също, че ще можем да видим повече от новата игра на 12 юни по време на презентацията на Ubisoft Forward на E3 2021. Точната причина за промяната на името не се споменава, но това е възможно, точно както при първите слухове за появи се промяна на името, свързана с глобалната пандемия.

Rainbow Six Extraction също няма да бъде състезателна стрелба като Rainbow Six: Siege, тя е по-скоро към стила на оцеляване и излизане от определени зони, без да оставя съотборник зад себе си. Какво точно да очакваме все още не е ясно, но ще научим повече за това на 12 юни от 21:00 ч.

По-рано изтекъл геймплей на Rainbow Six Extraction

Освен просто слух, че ще има промяна на името, много геймплей вече изтече онлайн по-рано тази година. В потока успяхме да видим как играчите трябва да се движат през нива, без да бъдат хванати от странни същества. В противен случай героят ще бъде заключен, докато някой друг дойде да го спаси.

Въпреки че геймплеят не е много ясен, той ви дава представа какво представлява играта. Също така е вероятно да видим още официален геймплей от Ubisoft на 12 юни.

Популярна тема