Топ 5 на най-добрите E3 2021 Предстоящи съобщения на Ubisoft

Съдържание:

Топ 5 на най-добрите E3 2021 Предстоящи съобщения на Ubisoft
Топ 5 на най-добрите E3 2021 Предстоящи съобщения на Ubisoft
Anonim

1. Far Cry злодеите се завръщат

Разбира се, ще започнем този списък, като обявим, че добре познатите злодеи на Far Cry се завръщат във Far Cry 6. Въпреки че не трябва да разчитаме на Vaas в историята на играта, Pagan Min или Joseph Seed са тримата психопати определено са част от DLC-то, което играта получава. Всъщност играчите получават шанса да играят като лошите в разширението.

Тримата злодеи от последните три номерирани Far Cry заглавия могат да се играят този път, внасяйки странен обрат в любимите игри, които са се появявали преди. Най-накрая изглежда ясно какво дразни Майкъл Мандо (актьорът зад Vaas). Все още е въпросът кога точно злодеите ще станат годни за игра, тъй като все още не са обявени дати за излизане на разширенията на Far Cry 6. Такъв е случаят със самата игра, защото ще бъде пусната на 7 октомври 2021 г.

2. Mario + Rabbids Sparks of Hope

Следващата изненада в списъка е обявяването на Mario + Rabbids Sparks of Hope. Поне това беше изненада, докато Nintendo случайно не изтече самата игра в деня на разкриването. Играта изведнъж се появи в eShop няколко часа по-рано, разкривайки съществуването си твърде рано.

Все пак това не трябва да разваля забавлението, защото новата игра, която трябва да се появи през 2022 г., изглежда много готино. Това изглежда има много повече свобода по отношение на битка, тъй като решетката е изоставена. Светът също е малко по-свободен за изследване и има много нови герои.

3. Avatar: Frontiers of Pandora Revealed

Шоуто на Ubisoft Forward E3 2021 приключи с голям гръм и трясък, а именно игра, за която се говори от години. Това, разбира се, е играта Avatar на Massive. След години на спекулации, най-накрая беше разкрито. Avatar: Frontiers of Pandora е името на играта, която идва изключително за конзоли от следващо поколение, персонални компютри, Google Stadia и Amazon Luna.

Играта също беше незабавно предоставена с година на издаване от Ubisoft. Играта трябва да бъде пусната през 2022 г. Изглежда, че новата игра Avatar ще бъде един от големите хитове за студиото през следващата година, така че нямаме търпение да видим кога играта наистина ще излезе. Фактът, че играта има ексклузивност от следващо поколение, вече украсява заглавието, защото все още не сме виждали много от него!

4. Assassin's Creed Valhalla получава още повече DLC

Assassin's Creed Valhalla показа нови кадри от DLC за Siege of Paris, което трябва да се очаква по-късно това лято по време на Ubisoft Forward. Все още обаче не всичко е казано. През втората година на играта идват още много DLC.

От известно време се носят слухове, че това ще е така, но не знаехме със сигурност. За щастие вече има официално потвърждение. Така че изглежда, че ще отидем в Muspelheim през 2022 г., нещо, което феновете нямат търпение!

5. Обявена дата на издаване на Riders Republic

Най-накрая имаше и датата на излизане на Riders Republic. Голямата, нова игра от Ubisoft, в която можете да практикувате екстремни спортове в отворен свят, изглежда като голямо парти, но до преди това липсваше дата на пускане. Това сега е на път да се промени, тъй като играта ще бъде пусната на 2 септември 2021 г.

Датата на излизане беше разкрита чрез готин нов трейлър, който можете да видите по-горе. BMX състезания, wingsuits, сноуборд, ски; нищо не е твърде лудо за Riders Republic. Скоро можем да започнем с това.

Популярна тема