Ubisoft най-накрая ще покаже „множество игри“във витрината

Съдържание:

Ubisoft най-накрая ще покаже „множество игри“във витрината
Ubisoft най-накрая ще покаже „множество игри“във витрината
Anonim

Обикновено можем да очакваме няколко нови игри от Ubisoft почти всяка година. Тази година е само малко оскъдно, когато става въпрос за френския издател. Mario + Rabbids Sparks of Hope, който се създава съвместно с Nintendo, е планиран за октомври, но ще спре след това.

За щастие, скоро ще научим повече за плановете на издателя. Ubisoft обяви, че ще пусне презентация на 10 септември, която ще предостави актуализации за няколко игри, които се разработват от компанията.

Витрината изглежда съвпада с обявяването на новия Assassin's Creed. По време на по-ранно предаване на живо през юни Ubisoft каза, че ще разкрие бъдещето на Assassin's Creed по време на „много специално събитие“. Освен това може да очакваме още новини от Avatar: Frontiers of Pandora по време на представянето. Не сме чували за тази игра от обявяването й на E3 2021.

Още една витрина от Ubisoft

Ubisoft не само обяви представяне за септември, но и издателят ще направи презентация тази седмица. В четвъртък, 7 юли, ще има специален поток за Skull and Bones.

Пиратската игра вече беше обявена през 2017 г. и очевидно беше вдъхновена по това време от морските битки от Assassin's Creed IV: Black Flag. След това играта се озова само в ада на разработката и не сме чували нищо за нея дълго време, така че мнозина смятаха, че играта е умряла тихо. Напоследък има все повече и повече слухове за играта и дори може да бъде пусната тази година.

Популярна тема